arp-astrid-barque

Conferència “Vull viure saludable, per on començo?” a càrrec d’Astrid Barqué

Edició 2019 Noticies

El divendres 27 de setembre, visitarà Sant Cugat Sesgarrigues l’Astrid Barqué.

Sota el títol: VULL VIURE SALUDABLE, PER ON COMENÇO?, l’Astrid ens parlarà dels molts ímputs que rebem i del que cal fer per tenir una vida saludable. Malgrat que som plenament conscients de que portar una vida saludable ens beneficia en el present i en el futur, ens costa posar-ho a la pràctica i sobretot fer-ho de manera continuada.

L’Astrid ens explicarà per on començar i quins trucs podem  utilitzar per adquirir l’hàbit i així beneficiar-se dels avantatges que suposa viure de manera saludable. Tractarem els 4 pilars de la salut: alimentació, activitat física, descans i benestar emocional. Així doncs, descobrirem que viure saludable és possible si saps com fer-ho.

L’Astrid Barqué és diplomada en educació física, llicenciada en ciències de l’esport i titulada en cuina natural i terapèutica.

És professora a la Universitat Internacional de Catalunya i ha creat Vitampleni, un projecte empresarial on es dedica a crear contingut d’hàbits saludables per les empreses, fer tallers d’alimentació saludable a l’aula de cuina del seu centre o també de manera ambulant als centres que els hi sol·liciten, i fa equip amb nutricionistes dietistes, coach nutricionals i psiconeuroinmunòlegs del centre vitampleni per fer assessoraments alimentaris personalitzats per ajudar a les persones a menjar millor i a estar més sans. Li agrada autodefinir-se com a “educadora en hàbits alimentaris”, perquè creu fermament que la millor manera d’estar més sa és estar informat i l’eina més potent n’és la pedagogia; és per això que dedica molt de temps a la divulgació de continguts per diferents vies comunicatives com ràdio, televisió i diferents vídeos, podcasts, articles i publicacions a xarxes socials.

Aquesta conferència serà el divendres 27 de setembre a les 19h a l’Auditori de Sant Cugat Sesgarrigues, i l’entrada serà gratuïta.

Astrid4