Ja queda poc per la 17a fira Eco Sant Cugat!

Edició 2019 Noticies

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues organitza la 17a edició de l’Eco Sant Cugat, la fira mediambiental del Penedès, el diumenge 29 de setembre.

Avui us presentem el tríptic amb tota la programació de l’Eco Sant Cugat 2019, us el podeu descarregar a l’apartat de La Fira – Programació – Edició 2019, o directament clickant aquí.

L’Eco Sant Cugat 2019 començarà amb diversos actes previs. El divendres 27 hi haurà la conferència “Vull viure saludable, per on començo?”, a càrrec d’Astrid Barqué, educadora física, coach nutricional i divulgadora d’hàbits saludables..

El dissabte 28 es farà una activitat que està creant tendència: el plogging. Aquest moviment consisteix en la promoció simultània de l’esport i l’ecologia, ja que tot caminant o corrent es van recollint escombraries pels entorns i camins del municipi. Serà dissabte al matí. Posteriorment arribarà la cinquena Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès, amb diferents projeccions a l’auditori del centre cívic.

I el diumenge 29 és el dia gros de la fira! Farem una caminada, una bicicletada, un mercat alternatiu, l’espai salut amb moltes activitats, passejades, conferències, tallers per a totes les edats, visites, jocs infantils, la fira amb estands i expositors. El gruix de les activitats del diumenge serà a la zona esportiva municipal i totes les activitats son gratuïtes.