Agraïment de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues pel balanç positiu de la 15a Eco Sant Cugat

Edició 2017 Noticies

Els dies 22, 23 i 24 de setembre es va celebrar a Sant Cugat Sesgarrigues la 15a edició de l’Eco Sant Cugat.

Des de l’organització es fa un primer balanç força positiu de la fira, que amb els anys s’ha convertit en un referent mediambiental de la comarca de l’Alt Penedès. Si bé és cert que el diumenge al matí potser es van notar les mobilitzacions convocades arreu del país, des de la Regidoria de Medi Ambient estem satisfets amb la participació i les vendes realitzades per part de la majoria d’expositors presents.

Des d’aquí volem donar les gràcies a tothom qui ha fet possible aquesta edició, des de la comissió organitzadora formada per membres de l’associació municipal Amics de la Font del Cuscó i l’entitat Eco Xarxa Penedès, als estands i expositors que han participat, a les entitats que hi han col·laborat, als conferenciants i talleristes per les seva tasca pedagògica, als veïns del poble per la seva paciència i comprensió, i als visitants que han passat pel nostre municipi. Volem fer extensiu els agraïments a tothom que ha participat a la fira, ja que no ens voldríem deixar a ningú.

Els infants del municipi també van col·laborar, a través de l’Escola Les Vinyes, tot organitzant paradetes per vendre diferents productes i llibres per la Biblioteca.

També voldríem aprofitar aquestes línies per demanar a tothom que tingui algun suggeriment o aportació a que ens ho faci arribar a: info@ecosantcugat.cat

Moltes gràcies a tothom per aconseguir que la fira arribi a la seva 15a edició en la seva plenitud i amb ganes d’encarar-ne moltes més.