Gaspar Hernandez

Conferència de Gaspar Hernàndez a l’Eco Sant Cugat

Edició 2018 Noticies

El divendres 28 de setembre, visitarà Sant Cugat Sesgarrigues l’escriptor i periodista Gaspar Hernàndez.

Gaspar Hernàndez (1971) és expert en divulgació psicològica i emocional i ha escrit diversos llibres: L’ofici de viure bé i El Silenci a l’any 2009, L’art de viure al 2011, La Terapeuta al 2014 i Jo no sóc d’aquest món al 2016. Amb la novel·la El Silenci va guanyar el premi Josep Pla el 2009 i va ser el llibre més venut de l’any.

A Catalunya Ràdio fa 10 anys que dirigeix i presenta L’Ofici de Viure, un programa sobre psicologia i nova espiritualitat. Posteriorment l’Ofici de Viure va fer el salt a TV3 i va ser guardonat amb un Premi Zapping 2017 a la qualitat audiovisual amb la categoria de Valors. També ha presentat el programa televisiu Bricolatge Emocional.

A la conferència que farà a Sant Cugat Sesgarrigues ens parlarà de com viure en plenitud gestionant bé les emocions i pensaments, de com gestionar bé les emocions de la Por i la Ira. I, també, com gestionar bé els 60.000 pensaments que tenim al dia.

A la xerrada, Gaspar Hernàndez, també parlarà de la nostra autèntica naturalesa, que no té res a veure amb l’Ego.  També ens parlarà de la plataforma País Conscient i del Pla Nacional de Valors.

Aquesta conferència serà el divendres 28 de setembre a les 19h a l’Auditori de Sant Cugat Sesgarrigues, i l’entrada serà gratuïta.