II Mostra de Bioconstrucció i Permacultura a Vilafranca del Penedès

Noticies

EcoXarxa Penedès, entitat socio-cultural de la comarca, organitza la II MOSTRA DE BIOCONSTRUCCIÓ I PERMACULTURA al Parc de Sant Julià de Vilafranca del Penedès el proper dissabte 22 d’abril.

Es tracta d’una mostra de petit format, on diferents professionals, entitats, col·lectius i organitzacions de l’àmbit de la bioconstrucció i la permacultura, es donaran cita oferint tallers, xerrades i activitats totalment gratuïtes, així com una mostra de productes i serveis professionals del sector.

Des d’un taller de construcció amb canya, fins a un taller de reconeixement de llavors, passant per un taller de ceràmica i un taller amb fang, ENFANGA’T. També es podrà degustar cervesa artesana BeerCat, participar en la construcció d’un mur de suro i calç projectada i d’introducció a la permacultura.

Amb la col.laboració de Som Energia, els Amics de la Font del Cuscó, l’Artífex associació d’arts i oficis, Les Esplanes Aula de Natura, EDDAB estudi d’arquitectura, Permacultura Penyaflor, Terramans, A pastar fang, 7 Chakras, Laigua, Ateneu Acords i la Caseta Artesana. Comptarà amb la participació de les empreses del sector com Suromira, La Gota i la Casa Ecològica. I disposarà d’un punt d’informació de les empreses Biomassa Gran Penedès, Ricard Mateu, Ecoatir i Ecomarc.

A les 12 del migdia, hi haurà un espectacle músico-poètic, The Round Dimension i Les Filles de l’Aigua, amb l’artista Roger Subirana (piano, sintetitzadors, flauta nativa americana i flauta electrònica) la rapsode Eva Padilla i l’Esther López a la veu i efectes vocals. Durant el concert, es podrà degustar un Vermut + EcoTapa de la mà de l’Associació Ecoconscient.

A les 14.30h hi haurà un menú ecològic per 10,00€ (reservar al 609053565), i s’accepta moneda social.

Les activitats continuaran durant la tarda i a les 19h hi haurà un concert de cloenda amb One Heart, música espiritual i de sanació.

2ª-MOSTRA-DE-BIOCONSTRUCCIÓ-I-PERMACULTURA-3

Podeu trobar més informació de l’esdeveniment a la web d’EcoXarxa Penedès.