Tallers i les activitats lúdiques per a tots els públics

Edició 2018 Noticies

El diumenge 30 de setembre tots els visitants de l’Eco Sant Cugat podran gaudir de diverses activitats lúdiques i tallers aptes per totes les edats.

Estaran situats a l’espai tallers de la zona esportiva i totes seran completament gratuïtes.

Els horaris seran d’11.00h a 14.00h i de 16.00h a 19.00h, i les activitats seran les següents:

Taller d’ocells de paper per penjar al sostre. També ensenyarem com viuen els ocells del nostre entorn, quines caixes-niu els agraden, escoltarem els seus cants i explicarem curiositats que hem descobert amb càmeres de fototrampeig. A l’estand de també hi haurà consells sobre natura i medi ambient. A càrrec de l’Associació Amics de la Font del Cuscó.

Taller de manualitats. Començarem fent un exercici sobre bones pràctiques d’estalvi i consum de l’aigua, i seguidament realitzarem unes manualitats que els infants podran prendre a casa. A càrrec del Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf.

Decora la tardor: mòbils amb elements naturals. Taller d’elaboració de mòbils, per a totes les edats. A càrrec de Molí del Foix, Centre d’interpretació Històric i Natural de Santa Margarida i els Monjos.

Taller Taules de Llums, Experiència de Reciclatge. Activitat d’imaginació i creativitat dins del context de joc pedagògic, pensat per explicar els beneficis del reciclatge. A càrrec de la Diputació de Barcelona.

Castell inflable per infants. Per passar una bona estona tot jugant i saltant.

EcoCavallets. Carrusel ecològic i sostenible amb cavallets i cadiretes volants. Atracció per infants des dels 2 fins als 12 anys.

Endevina quants terrossos de sucre hi ha en aquesta beguda. Descobrirem el nombre de terrossos de sucre que hi ha en les diferents begudes ensucrades (refrescos, batuts, sucs…) fent servir la informació de l’etiqueta, balances i terrossos de sucre, i prendrem consciència sobre el consum d’aliments amb sucre afegit. Organitzat per l’Escola les Vinyes de Sant Cugat Sesgarrigues i el col·lectiu JUBIS (docents jubilats del Penedès). Aquest taller es realitzarà a les 11h, les 12h, les 17.30h i les 18.30h.

En cas de pluja, les activitats i tallers es faran al Centre Cívic.