Una Festa de l’Arbre 2018 molt participativa

Noticies

El diumenge 11 de març vam celebrar a Sant Cugat Sesgarrigues la Festa de l’Arbre.

Va ser una matinal molt participativa, amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, i on vam fer un sentit homenatge al Martí Simó Soler. Al camí del Pont vam col·locar una placa a l’estaca que va pintar el Martí com alumne de l’escola, tot recordant que va ser membre del Consell Municipal d’Infants. També hem plantat una olivera com a símbol de pau, d’amor i d’immortalitat… tot transmetent el missatge al Martí de que “encara que no et veiem, et portem al cor”.

Posteriorment vam poder gaudir dels cants de la coral Ma non troppo de Santa Fe, i les corals locals infantil i d’adults del Raïm.

Aquesta celebració ens ajuda a tenir consciència de la importància dels arbres, des del punt de vista biològic i productiu, i perquè ens aporta biodiversitat i molts beneficis. Per aquest motiu s’ha anat recordant al llarg de la jornada que plantar arbres ens ajuda a tenir més respecte a la natura i la gran importància de cuidar-la.

Per acabar, volem agrair la participació de les entitats col·laboradores a l’esdeveniment: Amics de la Font del Cuscó, Societat Coral El Raïm, Sala de Lectura Antoni Margarit, Casal de la Gent Gran, Escola Les Vinyes i Llar d’Infants La Balena.

1

2

3

4

5

6