Eco18

Valoració positiva de l’Eco Sant Cugat 2018

Edició 2018 Noticies

El cap de setmana del 28, 29 i 30 de setembre es va celebrar la 16a Eco Sant Cugat, i des de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues se’n fa una valoració positiva.

Al llarg d’aquests anys s’ha aconseguit que la fira sigui un referent tant a la comarca com a fora d’ella, i durant aquest cap de setmana hi ha una molt bona afluència de públic en la major part dels actes.

La conferència de Gaspar Hernàndez sobre les claus de la salut emocional, la xerrada de Joan Herrera parlant de l’energia i l’autoconsum, la Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès, les pedalades, la caminada pels entorns del municipi, les activitats de l’Espai Salut, el mercat d’intercanvi, el passeig interpretatiu, els diferents tallers per a totes les edats, l’espai gastronòmic o la trobada de plaques de cava… Totes les activitats van realitzar-se satisfactòriament i amb un públic entregat.

Des d’aquest mitjà volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta edició, començant per integrants de la comissió organitzadora formada per membres de l’ajuntament, de l’associació municipal Amics de la Font del Cuscó i de l’entitat Eco Xarxa Penedès. Però també als estands i expositors que han participat, a les entitats municipals, als veïns i veïnes de Sant Cugat Sesgarrigues a totes les persones que durant el cap de setmana van passar pel nostre municipi.

Ens trobem a la propera edició de l’Eco Sant Cugat, el cap de setmana del 27, 28 i 29 de setembre de 2019!!