Mostra

Tercera Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès

Edició 2017 Noticies

Aquest any se celebrarà la tercera MOSTRA AUDIOVISUAL DE MEDI AMBIENT DEL PENEDÈS. Serà el dissabte 23 de setembre a partir de les 18.00h, a l’auditori del Centre Cívic i l’entrada és gratuïta.

LOGO-MAMA

La mostra constarà de 4 projeccions relacionades amb temàtiques mediambientals i ecològiques.

Les projeccions seran les següents:

Les Fonts del Penedès. El documental mostra diferents fonts del Penedès tot intercalant imatges del passat per a explicar que les fonts són espais patrimonials naturals i també punts de trobada entre diferents generacions. Un documental realitzat per Sara Espín i l’equip del programa “La nostra història” de Penedès Televisió. Hi intervenen Manel Córdoba, Fèlix Masachs i Joan Bages. Amb la col·laboració de l’Associació Amics de la Font del Cuscó, l’Institut d’Estudis Penedesencs i la 7a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic de la Generalitat de Catalunya. (durada 16’)

Learning to fish (2012) Curtmetratge animat que parla de la provinença del nostre menjar (durada 4’

Documental Berta Vive (2016). Berta Càceres va ser una dona compromesa que representa la lluita pels territoris, pels drets dels pobles indígenes, pel medi ambient i per les dones. El 3 de març de 2016, després d’anys d’amenaces, persecucions i atacs, va ser assassinada. Però la dirigent del poble lenca i del COPINH, és i continuarà sent un dels majors exemples de lluita dels nostres dies. Vídeo homenatge dirigit per Katia Lara, amb la col·laboració d’Entrepobles Penedèsen la projecció. (durada 30’)

Trailer Berta Vive

A les 20.30h: Mañana (2015). Després de la publicació d’un estudi que anunciava la possible desaparició de part de la humanitat en 2100, Cyril Dion i Mélanie Laurent visiten deu països per investigar les causes de la catàstrofe i la forma d’evitar-la. Durant el viatge, es troben pioners que reinventen l’agricultura, l’energia, l’economia, la democràcia i l’educació. Acabat el seu treball, comencen a albirar la possibilitat que sorgeixi un nou món: el món de demà. Road Movie ecologista que s’ha convertit en fenomen social. Premi César 2016 al millor documental (durada 118’).

Veure Trailer Mañana

Reportatge TVC sobre el documental Mañana

Col·labora amb la Mostra:

Logos Mostra 17