Arriba l’Eco Sant Cugat 2019

Edició 2019 Noticies Sin categoría

L’Eco Sant Cugat 2019 ja és aquí! Aquest cap de setmana se celebra una fira mediambiental plegada d’actes per totes les edats i tots els públics.

Podeu veure el programa complert del cap de setmana en el següent enllaç: PROGRAMA ACTES 2019

O descarregar el tríptic de l’edició 2019: TRÍPTIC  ECO SANT CUGAT

Els actes del cap de setmana comencen aquest mateix divendres 27 de setembre, a partir de les 19h a l’Auditori del Centre Cívic, amb la conferència “Vull viure saludable, per on començo?”, a càrrec d’Astrid Barqué, educadora física, coach nutricional i divulgadora d’hàbits saludables.

El dissabte 28 es realitzarà una activitat de plogging pels entorns del municipi, amb sortida des de l’Era del Cafè. Mentre caminem, anirem recollint la brutícia que la gent llença i deixarem net el nostre entorn i els nostres camins. També el dissabte arribarà la cinquena Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès, amb diferents projeccions a l’Auditori del Centre Cívic. A les 18h es projectarà la pel·lícula infantil d’animació “Bikes, una aventura sobre rodes”, apta per a tots els públics. I posteriorment projectarem tres documentals més.

I el diumenge 29 és el dia gros de la fira, amb molts actes i ben variats: la caminada, una bicicletada, el mercat alternatiu, l’Espai Salut amb moltes activitats, passejada entobotanica, conferències, tallers per a totes les edats, jocs infantils amb inflables, i la fira amb estands i expositors. Totes les activitats son gratuïtes. Una de les xerrades serà sobre la recollida selectiva porta a porta, a càrrec de la Mancomunitat Penedès Garraf, on s’explicarà la recollida de residus mitjançant aquest sistema, la problemàtica del mètode actual de contenidors al carrer, i els avantatges del nou mètode que es pretén dur a terme al municipi properament.

Com a novetat d’aquest any, cal destacar que la fira tornarà a celebrar-se pels carrers de Sant Cugat Sesgarrigues. Concretament pels carrers Milà i Fontanals, Dr. Robert i Ponent. També hi haurà activitats a la Plaça de Joan Sangenís i al Centre Cívic. Podeu veure totes les ubicacions i espais de la Fira aquí.

Que tingueu una bona visita a Sant Cugat Sesgarrigues!