Activitats de Salut a l’Eco Sant Cugat 2022

Edició 2022 Noticies

El diumenge 25 de setembre al matí es faran dues activitats pensades en millorar l’estat general de salut i enfortir el cos i la ment.

Aquestes practiques condueix a treballar l’equilibri integral de la persona. Cos, ment i ànima flueixen conjuntament a un ritme natural. Es tracta de practiques que ens ensenyen a estimar més el procés que el resultat.

Les dues activitats es faran a la zona arbrada de la piscina municipal de Sant Cugat Sesgarrigues, al carrer Rasa de l’Amell.

A les 10.30h, taller de Kundalini ioga.

En aquesta activitat coneixerem una tècnica mil·lenària coneguda com el Ioga de la Consciència, que es basa en sèries d´exercicis i respiracions en un ordre específic (kriyes) que potencien els òrgans i sistemes del cos, canvien patrons mentals, milloren la salut i transformen l´estat d´ànim de la persona practicant, aconseguint benestar i vitalitat. A càrrec de Olga Pritipal Kaur.

A les 11.45h, taller de meditació en moviment.

Creades pel místic indi Osho, son unes tècniques de desbloqueig a través de la respiració i el moviment. Es tracta d’una meditació que manté la ment en constant activitat i al mateix temps permet un alt grau de relaxació i concentració. Connecta amb el teu interior i et proporcionarà altes dosis d’energia i vitalitat. A càrrec de Núria Pitarch.

Per participar a qualsevol de les dues activitats, s’aconsella inscripció prèvia al correu: scs.dinamitzacio@santcugatsesgarrigues.cat