Fem tallers per l’Eco Sant Cugat

Edició 2022 Noticies

En el marc de la fira, s’han programat diferents tallers vivencials, ecològics i creatius, per gaudir plegats amb tota la família.

Dijous 22 de setembre, a les 17h al Centre Cívic:

Taller pràctic d’embolcall reutilitzable. En aquest taller farem un embolcall sostenible i reutilitzable per l’esmorzar o berenar de cada dia, emmarcat dins la campanya ‘Adeu plàstics’ que s’està duent a terme al municipi juntament amb la Mancomunitat Penedès Garraf.  

Es demana inscripció prèvia al correu electrònic scs.dinamitzacio@santcugatsesgarrigues.cat

Dissabte 24 de setembre, a les 16.30h al Centre Cívic:

Taller familiar de bijuteria. Vine i participa al taller de bijuteria per poder elaborar amb les teves mans bijuteria i complements personalitzats, una experiència artesanal única. A càrrec de Lirios Pascual, tallerista local.

Diumenge 25 de setembre, a partir de les 11h, pels carrers del municipi:

Activitats lúdiques i gratuïtes per a tots els públics. Durant la celebració de l’Eco Sant Cugat, al llarg de tot el diumenge hi haurà diferents espais per realitzar tallers i activitats dirigides sobretot als més xics de la casa:

Taller de construcció de menjadores per a ocells que es podran col·locar al jardí, al balcó de casa o fins i tot al pati de l’escola. Seran molt útils a les estacions més fredes quan hi hagi escassetat d’aliments i alhora ens permetrà observar els ocells de  més a prop quan vinguin a menjar.  A càrrec de Molí del Foix, Centre d’interpretació Històric i Natural de Santa Margarida i els Monjos.

Taller “Adeu plàstics!”. En el marc de la campanya per reduir els plàstics d’un sòl ús, farem un taller de sensibilització on construirem un joc tan tradicional com un bilboquet. A càrrec del Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf.

Taller de separa i recicla. Consisteix pescar, amb una xarxa, les pilotes de la piscina i introduir-les en el contenidor de recollida selectiva correcte, segons cada color. Tothom que faci una bona selecció, rebrà un diploma certificant la cura amb el medi ambient. A càrrec de Agbar.

Divertixocs ecològics: Activitat infantil i familiar semblant a uns autos de xoc, però aquests són ecològics i molt originals, ja que estan formats per grans flotadors. No utilitzen energia elèctrica, sinó que es mouran amb la força motriu que facin les persones participants amb els seus propis peus.

Jocs de fusta gegants: Col·lecció de jocs de fusta gegants, jocs d’habilitat, estratègia, lògica, agilitat, motricitat, per a totes les edats, individuals i per fer en grup.