Aquest cap de setmana, arriba l’Eco Sant Cugat!

Edició 2022 Noticies

L’Eco Sant Cugat 2022 ja és aquí! Aquest cap de setmana se celebra una fira mediambiental plegada d’actes per totes les edats i tots els públics.

Podeu veure el programa complert del cap de setmana en el següent enllaç: PROGRAMA ACTES 2022

O descarregar el tríptic de l’edició 2022: TRÍPTIC  ECO SANT CUGAT

L’Eco Sant Cugat és una fira mediambiental que treballa per conscienciar la ciutadania vers la problemàtica ambiental, amb uns objectius ben clars: la defensa de l’entorn, l’aposta per la sostenibilitat i sota el lema: consum responsable, salut i medi ambient.

El dia gran de la Fira és el diumenge 25 de setembre, encara que el dijous 22, el divendres 23 i el dissabte 24 es realitzen diversos actes previs, com son un taller pràctic d’embolcall reutilitzable, l’exposició “Prou plàstics”, i un taller familiar de bijuteria. També hi haurà una passejada naturalista nocturna i la 8a edició de la Mostra Audiovisual de Medi Ambient.

El diumenge 25 és el dia gros de l’Eco Sant Cugat amb estands i expositors de temàtiques relacionades amb el medi ambient, entitats i comerços del municipi. També es programen xerrades, conferencies, tallers i jocs per a grans i petits, una caminada i una bicicletada popular, l’espai gastronòmic, l’espai salut amb diferents activitats o una trobada de plaques de cava.

Vine a celebrar els 20 anys de l‘ECO SANT CUGAT!

Es tracta de la 20a edició de la Fira, que se celebra ininterrompudament des del 2003. Se celebrarà pels carrers del municipi, i pels voltants de la Plaça Joan Sangenís i del Centre Cívic. Ho celebrarem amb diverses activitats que hem preparar per a l’ocasió, des de la projecció de la premiada pel·lícula Alcarràs, com a acte d’inauguració de la Fira el divendres al vespre; passant per una tarda de dissabte amb activitats familiars; donant un valor especial a l’espai gastronòmic amb un dinar del Cigró d’Or; i programant un diumenge de Fira amb estands i expositors, i tallers i activitats per a tos els públics.